Enginyeria i Consultoria Informàtica. Castellano · English · Valencià

APLICACIONS

A Littlewall treballem a prop de la seva empresa per identificar les seves necessitats reals. El nostre objectiu és oferir aplicacions de gran funcionalitat ajustades a la realitat del seu negoci.
Aprofita't de la nostra experiència i deixa que t'assessorem, et proposarem diferents solucions depenent de les necessitats de la teva empresa. Les nostres aplicacions estan desenvolupades a la mida del client, no pagues per un servei que no necessites.

Treballem amb el nostre propi codi, amb el suport d'aplicacions Open Source ja existents. Això té un doble avantatge: li evita el pagament de costoses llicències propietàries i ens permet adaptar ràpidament les nostres aplicacions a la manera de treballar que més et convinga, donant com a resultat una millora en l'eficiència i en la productivitat de la teva empresa.

Aprofitem al màxim els avantatges que ens ofereix la tecnologia orientada a web per a desenvolupar aplicacions més segures, ràpides i escalables, amb suport multiplataforma i sense necessitat de grans equips. Així mateix, estan preparades per funcionar al màxim rendiment en xarxa local o Internet si fos necessari.

  • CRM per a la gestió interna del teu negoci.
  • ERP i aplicacions industrials. Control d'estoc i producció.
  • Suport per a dispositius tàctils, com TPV o PDA.
  • Generació d'informes i estadístiques a mida de l'usuari.
  • Seguretat i control d'accés.
  • Possibilitat de connexió remota.