logo LittlewallEnginyeria i Consultoria Informàtica. Castellano · English · Valencià
T'oferim la qualitat del millor servei.
Els nostres professionals l'assessoraran en el desenvolupament del programari que necessita.

Benvingut

Littlewall és una consultora de noves tecnologies que té com a missió desenvolupar projectes integrals i d'innovació per al sector empresarial. Per això comptem amb un excel lent grup multidisciplinar capaç de crear solucions globals per la seva empresa.

El nostre principal objectiu és trobar solucions integrals a problemes detectats en l'anàlisi de negoci o simplement que ofereixin una millora en la productivitat.

Proposem solucions d'alta qualitat basades en programari lliure. Oferim l'oportunitat de proporcionar les mateixes eines informàtiques que tenen les grans empreses però als preus de les PIMES gràcies als estàndards oberts i al programari lliure amb les nostres solucions totalment adaptables a la seva mida i necessitats.

En aquest sentit, comptem amb àmplia experiència en la realització de projectes i serveis de consultoria relacionats amb la Gestió, assessorament i desenvolupament de projectes d'Innovació Tecnològica. Desenvolupament de solucions tècniques ERP i CRM. Transferència de tecnologia. Màrqueting a Internet i desenvolupament web.

VISIÓ / MISSIÓ

Missió: Proveir als nostres clients de solucions innovadores i serveis informàtics de qualitat que els permeti situar-se en l'avantguarda en l'aplicació de noves tecnologies i els proporcioni un avantatge competitiu determinant en el mercat.

Visió: Convertir-nos en un soci tecnològic d'excel·lència per als nostres clients contribuint al seu desenvolupament en sistemes de la informació entenent que el seu èxit professional i el nostre són interdependents. Arribar a ser un referent en la consultoria de programari lliure.

Valid XHTML 1.0 TransitionalValid CSS!

FILOSOFIA

Eines i llenguatges de lliure ús: no cal que pagui llicències.

Seguretat: confidencialitat de les dades i accés restringit a les aplicacions, tant de persones com de llocs.

Accessibilitat: des de qualsevol dels navegadors web estàndards i per xarxa local o Internet.

Flexibilitat: adaptem les aplicacions a les necessitats de la seva empresa. Pagui només el que necessita.

Senzillesa d'ús: interfície intuïtiu i fàcil d'usar per qualsevol usuari, sigui quina sigui la seva experiència en informàtica.

imagen Littlewall