Enginyeria i Consultoria Informàtica. Castellano · English · Valencià

WEB

Disposar d'una pàgina web per al seu negoci ha passat avui en dia de ser una simple estratègia publicitària a convertir-se en una absoluta necessitat. En l'era digital, no ser-hi a internet equival pràcticament a no existir.
Una pàgina web és visible des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia, durant tot l'any. Tant els seus clients habituals com els potencials tenen un lloc accessible i actualitzat per consultar en qualsevol moment l'oferta del seu negoci.
Però, amb l'avanç de la tecnologia, la seva pàgina web ha deixat de ser un simple lloc d'informació estàtica. Amb el desenvolupament de les aplicacions web, el seu lloc es converteix en un portal que li permet comunicar-se amb el client, conèixer les seves necessitats i adaptar-se en conseqüència. És una potent aplicació que s'adapta a tots els seus processos de negoci, des de la gestió interna de la seva empresa fins a la comunicació amb el seu entorn. Vostè controla quina informació vol mostrar en cada moment, sense temps d'espera o dependència de tercers.
Posem al servei de la seva empresa tota la nostra experiència en tecnologia web per al desenvolupament de llocs web i aplicacions, posant especial atenció en la seguretat, accessibilitat, potència i senzillesa d'ús de les mateixes.
  • Desenvolupament mitjançant eines i aplicacions open source. No serà necessari cap pagament de llicències.
  • Disseny i accés a bases de dades.
  • Implementació de CRM per al seu negoci. Gestió de clients, comandes, stock, així com la informació final que presentarà la seva web.
  • Estadístiques
  • Desenvolupament a mida. Com cada negoci és diferent, adaptem la interfície a la seva forma de treballar.
  • Comunicació amb el client. Formularis de contacte, e-mails automàtics, newsletter.
  • E-commerce. Catàleg i botiga online, pagament amb targeta tant per serveis com Paypal com a connexió directa amb el seu banc.
  • Información de us, estadistiques i gràfics de visites, visites per producte, historic de encarrecs i clientela habitual.
  • Hosting i assessorament per al nom de domini.

Tots els mòduls estan dissenyats mitjançant codi propi Littlewall, el que ens permet adaptar-lo fàcilment al disseny de la seva web com a les característiques específiques del seu negoci.
Si està pensant en iniciar un lloc web o voleu millorar el que té actualment, consulteu-nos. Li oferim assessorament personalitzat segons les seves necessitats. No pagui per alguna cosa que realment no necessita.